De Zorgprofessional
voor elkaar

ONDERNEMERSCHAP: URGENTIE NR 1!

De zelfstandige zorgondernemer blijkt een top-zorgverlener te zijn met de hoogste cliënt tevredenheid. Dat is een goed begin! Maar zijn we ons ook bewust dat ondernemerschap extra aandacht, inzicht en aanvullende kennis vereist? De meeste zelfstandige zorgondernemers zijn zich amper bewust van de turbulente ontwikkelingen die wij als ZZP'er moeten doormaken. Zij voelen zich overromepeld door "alweer nieuwe regelgeving" of erger: "Ik kom niet in aanmerking voor een contract"
Speciaal hiervoor is een Opleiding Ondernemerschap ontwikkeld. De deelnemers ervaren dat dit een krachtige en praktische ondersteuning is in hun ondernemerschap.
Of je nu net begonnen bent, of al jaren zorg levert: het is écht noodzakelijk!

Deze opleiding wordt in 2020 voor de zesde jaargang georganiseerd. In de STUDIEGIDS vind je alles over de inhoud, de locatie, de experts en het curriculum.
De opleiding begint in september en is onderverdeeld in 6 Modules. Elke module duurt ca 5-6 weken. Je ontvangt per Module een reader, er is een expertmeeting en je wordt begeleid door een mentor, zowel individueel als tijdens de groepsbijeenkomsten.

Je kunt je belangstelling voor deze opleiding kenbaar maken per email. De studiegids 2020 is nu nog niet beschikbaar maar je kunt deze wel al vast reserveren. Je bent dan de eerste die het hoort.

De deelnemers uit voorgaande jaren zijn niet alleen enthousiast, hun stelling is dat elke zorgverlener deze ondernemersboost nodig heeft! Quote: "De opleiding geeft mij vleugels, ik kan mijzelf veel beter positioneren en heb "de zaak" echt op orde gekregen!"

IK HEB BELANGSTELLING

NIEUW: een keurmerk voor ZZP-zorgverleners

Er is een nieuw keurmerk voor zorgondernemers: HKZ-ZZP-keur. Daarnaast is ook de bekende KIWA-Keur in een nieuwe versie uitgekomen. Doel van beide keurmerken is dat je aantoonbaar voldoet aan alle wettelijke eisen en regelgeving. En: dat je zelf je kwaliteitsbeheer aantoonbaar op orde hebt! Onze Opleiding Zorg Ondernemerschap wordt zodanig ingericht dat je kunt voldoen aan die kwaliteitscriteria. Kwestie van vooruit kijken, anticiperen en ondernemen!

 

Daphne Lie is als mentor ook onder de indruk!

Toespraak bij de certificering, mei 2017, door Daphne Lie, mentor Opleiding Ondernemerschap.

Zorgondernemerschap kun je leren!

De opleiding zal in september 2020 opnieuw van start gaan. Informeer je tijdig.

Vraag de studiegids aan: opleiding@dezorgprofessional.nl
 

Wanneer ben je ondernemer?

Volgens de KvK zijn er maar 3 of 4 criteria. Volgens de belastingdienst zijn er 10. Maar voor zorgverleners zijn het er meer dan 20. Hoe krijg je dat op orde?

Naar ons idee moet je niet denken in voorwaarden en criteria, maar aan persoonlijke dynamiek, passie, deskundigheid, netwerken. Dan komen die criteria vanzelf op orde.

Zes Modules:

- Financiële administratie
- Communicatie
- Juridische / fiscale zaken
- Marketing
- Persoonlijke effectiviteit
- Jouw ondernemersplan

Voor elke Module is een expert geselecteerd en voor jou beschikbaar.

Persoonlijke coaching maakt het mogelijk een eigen vertaalslag ter maken naar jouw situatie.