Ga naar content

Over De Zorgprofessional

De zzp'ers in de zorg werken vanuit hun passie om kwalitatieve zorg te leveren bij wie dat nodig heeft. Omdat de branche complex is geworden bundelen deze zorgondernemers de krachten in de vorm van een coöperatie in het voordeel van zorgvragers.

Een coöperatie, omdat je samen meer kunt bereiken voor de zorgvragers

Door samen te werken vanuit een coöperatie vormen zorgondernemers een sterk front voor deskundige lobby en belangenbehartiging. Dat is hard nodig omdat een kleine zelfstandige vanuit een solo rol geen aanspraak kan maken op mogelijkheden waar grote partijen dat wel  hebben. Dat is vervelend omdat de zorg zpp’er juist vaak de hoogste klanttevredenheid bij zorgvragers heeft. Vanuit deze samenwerkingsvorm (binnen de coöperatie) ontstaan er mogelijkheden ten gunste van de zorgvragers.


Samen bepalen de leden van De Zorgprofessional welke doelen en prioriteiten er zijn. De leden staan samen garant voor kwaliteit en doen er daarom alles aan om dit op peil te houden. Een belangrijk speerpunt is dat de leden zijn bijgeschoold in hun beroepskwaliteit en ondernemerschap. De leden worden voorzien van actueel nieuws uit de branche en regelmatig worden er events georaganiseerd met als doel kwalitatieve ontwikkeling van de professional.

Naast onze leden heeft de coöperatie:

  • Een bedrijfsbureau met 4 medewerkers
  • Een Raad van Bestuur en 
  • Een Raad van toezicht

Wie is wie?


De voordelen voor de zorgvrager

Als mens zijn we niet graag afhankelijk van een ander. De hulp accepteren en iemand dichtbij toelaten is kwetsbaar als de noodzaak hoog is. Des te belangrijker is het dat de zorgverlening vertrouwt voelt. Dat u gezien en gehoord wordt. De Zorgprofessional werkt vanuit een eigen visie en staat voor een hoge kwaliteit in zorg.

Contact

Heb je vragen over De Zorgprofessional? Stel ze gerust via ons contactformulier. We reageren binnen twee werkdagen.