Ga naar content

Over de coöperatie

De Zorgprofessional is ontstaan uit een gebrek aan belangenbehartiging van zelfstandige zorgverleners. Als zelfstandige kun je geen vuist maken met impact.

Waarom De Zorgprofessional bestaat?

Door samen te werken vanuit een coöperatie vormen zorgondernemers een sterk front voor deskundige lobby en belangenbehartiging. Waar voor de eenpitter deuren gesloten blijven gaan juist weer deuren open wanneer er vanuit een collectief gewerkt wordt.

Wie bestuurt de coöperatie en wie bepaalt de koers?

Coöperatieleden zijn mede-eigenaar van de coöperatie. Samen bepalen wij welke doelen en prioriteiten er zijn. Wat het mag kosten en hoe we samen winst maken als ondernemers in de zorg.
 

Ons gezamenlijk mission statement

De zorgprofessional is de netwerk-organistatie die zelfstandigen in de gezondheidszorg ondersteunt en faciliteert bij het vergroten van hun ondernemerscompetenties.

 

Wie regelt het dagelijks bestuur namens de coöperatieleden?

Met regelmaat worden er bijeenkomsten georganiseerd om coöperatieleden te betrekken bij de doelen die we samen willen bereiken. Daarnaast is er een stevig fundament in de vorm van:

  • Bestuur

  • Directeur en Bedrijfsbureau

  • Raad van toezicht

Lidmaatschap mogelijkheden

Zelfstandige zorgprofessionals bepalen zelf hoeveel zij willen bijdragen aan de coöperatie. Er zijn drie soorten lidmaatschappen. Op deze pagina vertellen we uitgebreid wat een lidmaatschap je precies oplevert.

Lid worden

Wij ondersteunen jou als zorgprofessional, omdat jij je kostbare tijd het liefst steekt in het leveren van kwalitatieve zorg.
  • Lidmaatschap bij De Zorgprofessional maakt de zakelijke kant van jouw zorgonderneming makkelijker en sneller.
     
  • Ervaar de kracht van 'samen' zonder je zelfstandigheid te verliezen.
     
  • Geniet van de voordelen van met elkaar optrekken, kennisdeling en schakel hulp in waar jij het nodig hebt.
Community
€ 62,50 incl. btw
/per jaar
Een goede basis om samen krachten te bundelen richting beleidsmakers, inclusief klachtenregeling en nieuws updates.
Meer informatie
Declarerend team
€ 195,00 incl. btw
/per jaar
Dit lidmaatschap maakt werken vanuit gecontracteerde zorg, samen met andere zelfstandigen (als een team) mogelijk.
Meer informatie
Coöperatie
€ 390,00 incl. btw
/per jaar
Benut alle voordelen van samen krachten bundelen. Wordt mede-eigenaar van De Zorgprofessional en bepaal mee over hoe de toekomst voor zelfstandige zorgprofessionals eruit komt te zien.
Meer informatie

Starters

De zorgprofessional is er ook speciaal voor startende ondernemers. Sta jij op het punt om je als zorg zzp'er in te schrijven of heb je dat net gedaan? We zijn er ook voor jou en met spéciale aandacht.

Contact

Heb je vragen of wil je advies specifiek voor jouw situatie? Stel je vragen gerust via ons contactformulier, we reageren binnen twee werkdagen.