Ga naar content

Wie zijn wij?

De ZorgProfessional is een coöperatie van zelfstandige verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders die werzaam zijn in de wijkverpleging.
Coöperatieve samenwerking opent de deuren naar meer mogelijkheden.

Wat is onze visie?

Onderstaande visie is ons fundament van drie pijlers, waarop alle activiteiten van onze coöperatie bouwen:

  • De zelfstandige zorgverlener, die bewust kiest om aan de kwaliteitseisen van de zorgsector te voldoen en een maatschappelijk verantwoord ondernemer wil zijn, heeft een volwaardige plaats in de zorgmarkt.  

  • De ZorgProfessional is een coöperatie van zelfstandige zorgverleners die werkzaam zijn als verzorgende, verpleegkundige of begeleider.

  • De aangesloten leden zijn voor alle ketenpartners in de zorg een volwaardige en gelijkwaardige keuze. 

Onze missie:

Wij ondersteunen onze leden om hoogstaande kwaliteit en verantwoord ondernemerschap te ontwikkelen en het onderling vertrouwen te genereren bij alle strategische partners in de zorgketen. 

Wie bestuurt de coöperatie en wie bepaalt de koers?

Coöperatieleden zijn mede-eigenaar van de coöperatie.
Samen bepalen wij welke doelen en prioriteiten er zijn. Om hierover te overleggen en de nodige afspraken vast te leggen vindt er twee keer per jaar een Algemene LedenVergadering (ALV) plaats.
Tijdens de ALV wordt onder andere de begroting bepaald en maken wij gezamenlijk keuzes voor het beleid van de coöperatie.
De ALV is het hoogste orgaan binnen de coöperatie.

Hoe ziet de bedrijfsvoering eruit?

De uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden ligt bij de medewerkers van het bedrijfsbureau. Dit zijn een drietal administratieve medewerkers, een kwaliteisverpleegkundige en een procesmanager.

De coöperatie wordt vertegenwordigd door een driekoppig bestuur bestaande uit één operationeel bestuurder en twee leden- bestuurders. Alle bestuurders zijn gekozen door de leden.

Tenslotte heeft de coöperatie een Raad van Toezicht die de financiële gezondheid en de risicobeheersing bewaakt, maar ook of de uitvoering van de strategie en de belangen van stakeholders voldoende zijn gewaarborgd.

Lidmaatschap mogelijkheden

Zelfstandige zorgprofessionals bepalen zelf welk lidmaatschap zij willen. Er zijn drie mogelijkheden. Op deze pagina vertellen we uitgebreid wat die mogelijheden precies zijn.

Lid worden

Wij ondersteunen jou als zorgprofessional, omdat jij je kostbare tijd het liefst steekt in het leveren van kwalitatieve zorg.
  • Lidmaatschap bij De Zorgprofessional maakt de zakelijke kant van jouw zorgonderneming makkelijker en sneller.
     
  • Ervaar de kracht van 'samen' zonder je zelfstandigheid te verliezen.
     
  • Geniet van de voordelen van met elkaar optrekken, kennisdeling en schakel hulp in waar jij het nodig hebt.
Community- lid
€ 68,75 incl. btw
/per jaar
Een goede basis om samen krachten te bundelen richting beleidsmakers, inclusief klachtenregeling en nieuws updates.
Meer informatie
Coöperatie- lid
€ 429,00 incl. btw
/per jaar
Benut alle voordelen van samen krachten bundelen. Wordt mede-eigenaar van De Zorgprofessional en bepaal mee over hoe de toekomst voor zelfstandige zorgprofessionals eruit komt te zien. Neem deel aan de zorgcontracten met verzekeraars en zorgkantoren.
Meer informatie
Declarerend- teamlid
€ 340,00 incl. btw
/per jaar
Dit lidmaatschap maakt het mogelijk om in een team van zelfstandigen in deeltijd gecontracteerde zorg te leveren.
Meer informatie

Starters

De ZorgProfessional is er ook voor startende ondernemers. Sta jij op het punt om je als zorg zzp'er in te schrijven of heb je dat net gedaan? Wij zijn er ook voor jou.

Contact

Heb je vragen of wil je advies specifiek voor jouw situatie? Stel je vragen gerust via ons contactformulier, we reageren binnen twee werkdagen.