Ga naar content

De 7 voordelen van zzp zorg

Bent u plotseling afhankelijk van zorg? Dan is het aan u om te beslissen of u hulp inschakelt van zorg zzp’ers of werknemers. In dit artikel leest u dé 7 voordelen van zzp zorg.

De keus is aan u!

Als mens zijn we niet graag afhankelijk van een ander. Toch komt het voor dat u plotseling afhankelijk bent van de zorgverlening van een ander. De hulp accepteren en iemand dichtbij toelaten is kwetsbaar. Des te belangrijker is het dat de zorgverlening vertrouwt voelt. Dat u gezien en gehoord wordt. De Zorgprofessional vertelt u graag over de voordelen van zzp zorg.

Voordeel 1: zzp’ers werken voor u en niet voor een baas

Dat u tevreden bent is hun reden van bestaan. Een zorg-zzp’er heeft geen mentaliteit van diensttijden, protocollen van werkgevers en minuten die aan taken besteed mogen worden. Juist om daar los van te komen is de zorg zzp’er als zelfstandig gaan werken. Deze zorgprofessionals hebben alle ruimte om de kwaliteit te bieden die zij nodig vinden voor uw welzijn. Uw tevredenheid is belangrijk voor de reviews van toekomstige zorgvragers.

Voordeel 2: zzp’ers zijn betrokken bij de zorgvrager en komen niet alleen voor ‘de klus’

Vanuit een eigen motivatie goede zorg  te willen leveren krijgt u de zorg die het beste bij u past. De diensttijd zit er niet zomaar op. Werk hoeft niet afgeraffeld te worden.

Voordeel 3: zzp’ers werken samen in kleine teams

Om zorg op maat te leveren werkt een zorg zzp’er met andere zzp’ers samen. Zij vormen samen kleine teams van +/- 5 vaste collega’s. U heeft daardoor steeds bekende gezichten in huis.

Voordeel 4: zzp’ers denken in oplossingen

Samen met u kijken naar wat er wél kan in plaats van vastlopen in regelgeving. Zorg zzp’ers zijn gericht op het vinden van oplossingen.

Voordeel 5: zzp’ers zijn professioneel en zijn op de hoogte van de nieuwste kennis

Via de coöperatie zijn de zzp’ers van De Zorgprofessional altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Het lidmaatschap staat garant voor kwaliteit in zorg. Daarnaast is de professional niet afhankelijk van opleidingsbudgetten vanuit een werkgever. Wil de zpp’er verbeteren in kwaliteit dan kan dat zonder grenzen.

Voordeel 6: zzp’ers zijn flexibel

Uw behoefte aan zorg staat centraal. Samen met collega zzp’ers vinden zij het beste antwoord op uw zorgvraag. Het team wordt gevormd rond uw zorgvraag. Elke zorg zzp’er staat garant voor de kwaliteit. Een samenwerking van mindere kwaliteit zal daarom zeldzaam voorkomen.

Voordeel 7: zzp’ers zijn persoonlijk bereikbaar

Geen telefooncentrale, drie keer doorverbonden moeten worden en meerdere malen uw vraag of situatie uit moeten leggen. Een zorg zzp’er is persoonlijk bereikbaar en u spreekt direct met iemand die u en uw situatie goed kent.

Zorgprofessionals staan 7 dagen per week tot uw beschikking. Heeft u een zorgvraag?