Ga naar content

De 7 voordelen van zzp zorg

Bent u plotseling afhankelijk van zorg? Dan is het aan u om te beslissen of u hulp inschakelt van zorg zzp’ers of werknemers. In dit artikel leest u dé 7 voordelen van zzp zorg.

De keus is aan u!

Als mens zijn we niet graag afhankelijk van een ander. Toch komt het voor dat u plotseling afhankelijk bent van de zorgverlening door een ander. Hulp accepteren en iemand dichtbij toelaten is kwetsbaar. Des te belangrijker is het dat de zorgverlening vertrouwd voelt. Dat u gezien en gehoord wordt. De Zorgprofessional vertelt u graag meer over de voordelen van zzp zorg.

Voordeel 1: ZZP’ers werken samen voor u

Dat u tevreden bent is hun reden van bestaan. Een zorg-zzp’er voert de zorg uit zoals u dat graag wilt, met inachtneming van de grenzen die zijn gesteld door uw zorgverzekeraar en de zorgkantoren.

Voordeel 2: ZZP’ers zijn betrokken bij de zorgvrager en hun mantelzorgers. Zij komen niet alleen voor ‘de klus’

Vanuit de eigen motivatie om goede zorg te willen leveren krijgt u de zorg die het beste bij u past. De diensttijd zit er niet zomaar op. Ook uw mantelzorgers kunnen terecht bij de ZZP'er.

Voordeel 3: ZZP’ers werken samen in kleine teams

Om zorg op maat te leveren werkt een zorg zzp’er met andere zzp’ers samen. Zij vormen samen kleine teams van +/- 5 vaste collega’s. U heeft daardoor steeds bekende gezichten in huis.

Voordeel 4: ZZP’ers denken in oplossingen

Samen met u kijken naar wat er wél kan in plaats van vastlopen in regelgeving. Zorg zzp’ers zijn gericht op het vinden van oplossingen.

Voordeel 5: ZZP’ers zijn professioneel en zijn op de hoogte van de vernieuwingen binnen de zorg

Via de coöperatie zijn de zzp’ers van De Zorgprofessional altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Het lidmaatschap staat garant voor kwaliteit in zorg. Daarnaast biedt De Zorgprofessional ook mogelijkheden voor thuiszorgtechnologie.

Voordeel 6: ZZP’ers zijn flexibel

Uw behoefte aan zorg staat centraal. Samen met collega zzp’ers vinden zij het beste antwoord op uw zorgvraag. Het team wordt gevormd rond uw zorgvraag. Elke zorg zzp’er staat garant voor de kwaliteit en levert de zorg zo veel mogelijk op de door uw gewenste tijdstippen.

Voordeel 7: ZZP’ers zijn persoonlijk bereikbaar

Een zorg zzp’er is persoonlijk bereikbaar. U spreekt direct met iemand die u en uw situatie goed kent.

Zorgprofessionals staan 7 dagen per week tot uw beschikking. Heeft u een zorgvraag?