De Zorgprofessional
voor elkaar

ONDERNEMERSCHAP: URGENTIE NR 1!

De zelfstandige zorgondernemer blijkt een top-zorgverlener te zijn met de hoogste client tevredenheid. Dat is een goed begin! Maar we zijn ons ook bewust dat ons ondernemerschap extra aandacht, inzicht en aanvullende kennis vereist? de meeste zelfstandige zorgondernemers zijn zich amper bewust van de turbulenteontwikkelingen die wijals ZZPér moeten doormaken. Zij voelen zich overromepld door "alweer nieuwe regelgeving" of ertger: "Ik kom niet in aanmerking voor een contract"
Speciaal hiervoor is een Opleiding Ondernemerschap ontwikkeld. De deelnemers ervaren dat dit een krachtige en praktische ondersteuning is in hun ondernemerschap.
of je nu net begonnen bent, of al jaren zorg levert: het is écht noodzakelijk!

Deze opleiding wordt in 2016 opnieuw georganiseerd. In de STUDIEGIDS vind je alles over de inhoud, de locaties, de experts en het curriculum.
De opleiding begint in september en is onderverdeeld in 6 Modules. Elke module duurt ca 5-6 weken. Je ontvangt per Module een reader, er is een expertmeeting en je wordt begeleid door een mentor, zowel individueel als tijdens de groepsbijeenkomsten. Voor een goede bereikbaarheid streven we naar bijeenkomsten in drie regio's.
Wij hanteren een maximum van 20 deelnemers per regio, dus wees er snel bij!

Je kunt je belangstelling voor deze opleiding kenbaar maken per email en je ontvangt dan digitaal de studiegids.

IK HEB BELANGSTELLING

Wet DBA: welke Modelovereenkomst is de juiste?

"Ingewikkelder kunnen wij het niet maken..." is de variant op de promotie van de Belastingdienst. Er zijn nu al drie varianten Modelovereenkomsten, maar het worden er nog meer. Het is dus belangrijk dat je goed weet wanneer welk type overeenkomst de juiste is!. Wij hebben een voorlopig overzicht gemaakt in een eenvoudig stroomschema.
Je kunt het hier downbloaden>

Maar: zorg dat je zelf goed geinfromeerd bent en blijft:
naar de website van de belastingdienst>>

Welk tarief ligt boven je kostprijs?

Tja... wat is eigenlijk mijn kostprijs?

Kun je tekenen bij het kruisje?
Hmmm, te veel kleine lettertjes?
Pak de regie over je ondernemerschap en geef je op voor deze unieke opleiding!
 

Wanneer ben je ondernemer?

Volgens de KvK zijn er maar 3 of 4 criteria. Volgens de belastingdienst zijn er 10. Maar voor zorgverleners zijn het er meer dan 20. Hoe krijg je dat op orde?

Naar ons idee moet je niet denken in voorwaarden en criteria, maar aan persoonlijke dynamiek, passie, deskundigheid, netwerken. Dan komen die criteria vanzelf op orde.

Zes Modules:

- Financiële adminsitratie
- Communicatie
- Juridische / fiscale zaken
- Marketing
- Persoonlijke effectiviteit
- Jouw ondernemersplan

Voor elke Module is een expert geselecteerd, waaronder:
Lex Tabak, Peter Epe, Brigitte Hooijmans, Winny Christiaanse.