De Zorgprofessional
voor elkaar

ONDERNEMERSCHAP: URGENTIE NR 1!

De zelfstandige zorgondernemer blijkt een top-zorgverlener te zijn met de hoogste client tevredenheid. Dat is een goed begin! Maar we zijn ons ook bewust dat ons ondernemerschap extra aandacht, inzicht en aanvullende kennis vereist? de meeste zelfstandige zorgondernemers zijn zich amper bewust van de turbulenteontwikkelingen die wij als ZZP'er moeten doormaken. Zij voelen zich overromepeld door "alweer nieuwe regelgeving" of erger: "Ik kom niet in aanmerking voor een contract"
Speciaal hiervoor is een Opleiding Ondernemerschap ontwikkeld. De deelnemers ervaren dat dit een krachtige en praktische ondersteuning is in hun ondernemerschap.
of je nu net begonnen bent, of al jaren zorg levert: het is écht noodzakelijk!

Deze opleiding wordt in 2017 opnieuw georganiseerd. In de STUDIEGIDS vind je alles over de inhoud, de locaties, de experts en het curriculum.
De opleiding begint eind oktober en is onderverdeeld in 6 Modules. Elke module duurt ca 5-6 weken. Je ontvangt per Module een reader, er is een expertmeeting en je wordt begeleid door een mentor, zowel individueel als tijdens de groepsbijeenkomsten. Voor een goede bereikbaarheid streven we naar bijeenkomsten in drie regio's.
Wij hanteren een maximum van 20 deelnemers per regio, dus wees er snel bij!

Je kunt je belangstelling voor deze opleiding kenbaar maken per email en je ontvangt dan digitaal de studiegids. Wij starten in september!

IK HEB BELANGSTELLING

NIEUW: ben jij HKZ-proof in 2018?

In 2018 start een nieuw keurmerk voor zorgondernemers: HKZ-ZZP-keur. Deze zal de KIWA-keur vervangen. Onze Opleiding Zorg Ondernemerschap wordt zodanig ingericht dat je HKZ-proof kunt zijn. Kwesite van vooruit kijken, anticiperen en ondernemen!

Daphne Lie is als mentor ook onder de indruk!

Toespraak bij de certificering, mei 2017, door Daphne Lie, mentor Opleiding Ondernemerschap.

OPLEIDING IS GESTART

De opleiding zal in sept. 2018 opnieuw van start gaan. Informeer je tijdig.

Vraag de studiegids aan: opleiding@dezorgprofessional.nl
 

Wanneer ben je ondernemer?

Volgens de KvK zijn er maar 3 of 4 criteria. Volgens de belastingdienst zijn er 10. Maar voor zorgverleners zijn het er meer dan 20. Hoe krijg je dat op orde?

Naar ons idee moet je niet denken in voorwaarden en criteria, maar aan persoonlijke dynamiek, passie, deskundigheid, netwerken. Dan komen die criteria vanzelf op orde.

Zes Modules:

- Financiële adminsitratie
- Communicatie
- Juridische / fiscale zaken
- Marketing
- Persoonlijke effectiviteit
- Jouw ondernemersplan

Voor elke Module is een expert geselecteerd, waaronder:
Lex Tabak, Winny Christiaanse, Daphne Lie en Karel Hoenderdos.