Ga naar content

Wij starten met ZilliZ - DINZ stopt.

Beste ZZPer,

Alle leden die werken met Dinz hebben vandaag onderstaande mail ontvangen. Wij als cooperatie snappen dat dit even schrikken is.

Tijdens de Algemene Ledenvergaderingen is er al uitgebreid gesproken om als Cooperatie over te stappen naar ZilliZ en inmiddels zijn de voorbereidingen hiervoor al in volle gang.

De verwachting is dan ook dat iedere ZZPer die via de contracten van De Zorgprofessional wil declareren dit via ZilliZ gaat doen vanaf 1 januari 2023.

Voor de ZZPers die clienten hebben en zelf declareren via Dinz zal op de Algemene Ledenvergadering van 16 december uitvoerig ingegaan worden op het werken met ZilliZ en de gebruikerservaringen vanuit de Pilotgroep gedeeld worden.

Daarnaast zal er ook een medewerker vanuit ZilliZ (Landmerc) aanwezig zijn om het een en ander mondeling toe te lichten en al jullie vragen te beantwoorden.

Beste Dinz gebruiker, 

 

Op dit moment gebruik je Dinz Web. Naast Dinz Web maken wij ook ZilliZ, het ECD voor de kleinschalige zorg. Dit is een compleet en zeer gebruiksvriendelijk zorgadministratie systeem en een applicatie voor uitwisseling van berichten met Vecozo. 
De veranderde zorgmarkt vraagt dat we beide producten moeten blijven aanpassen en door ontwikkelen. Dit vergt veel inspanning en dubbel werk. 
 
We hebben daarom de keuze gemaakt onze ontwikkelcapaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten voor ondersteuning van de kleinschalige zorgmarkt. Concreet betekent dit dat we hebben besloten om ZilliZ, ons meest gebruiksvriendelijke ECD, verder te ontwikkelen en Dinz Web niet verder te vernieuwen, maar nog wel enige tijd ondersteunen. Er zal geen nieuwe functionaliteit toegevoegd worden aan Dinz, en op termijn zal Dinz Web stoppen. 
 
Omdat we je graag willen helpen de zorgadministratie eenvoudiger te maken, stellen we je voor om naar ZilliZ over te stappen. ZilliZ is geschikt voor financiering vanuit de Wmo, Jw, Wlz, Zvw, maar ook Pgb/ particulier of als onderaannemer. Daarnaast kun je heel eenvoudig rapporteren, een dossier bijhouden en cliënten mee laten lezen. 
 
Natuurlijk wil je eerst zelf ervaren hoe eenvoudig en efficiënt werken in ZilliZ is. Hiervoor kun je als eerste deze videodemo bekijken. Jouw eventuele vragen beantwoorden we hierna graag. 
De overstap naar ZilliZ maken we zo eenvoudig mogelijk: 

 

  • Je kunt overstappen onder begeleiding van Agnes van Dinz support én ZilliZ support. 
  • We brengen géén eenmalige kosten in rekening. 
  • We zetten voor jou de basisgegevens uit Dinz (cliënten en Vecozo berichten) over naar ZilliZ. 
  • Dinz Web blijft tijdens de overstap periode gratis beschikbaar 
  • Je krijgt een gratis opstarttraining waarvoor je je in kunt schrijven. 

ZilliZ biedt op veel fronten voordelen!
Kijk maar eens naar de inspirerende verhalen van onze klanten, of bekijk onze videodemo. Heb je liever een persoonlijke demo van een ZilliZ expert? Dan kun je zelf een demo inplannen
 
Heb je interesse om over te stappen naar ZilliZ, stuur een mail naar verkoop@zilliz.nl  
Heb je nog vragen? Onder dit bericht staan een aantal vragen met antwoorden.

 Staat jouw vraag er niet bij stuur een e-mail naar support@dinzweb.nl We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.   

 

Met vriendelijke groet, 

 

Het Dinz Team 
 
 

Hoeveel werk gaat dit worden voor mij? 
Een nieuw programma leren kennen kost natuurlijk wat tijd en energie. Gelukkig is ZilliZ erg gebruiksvriendelijk gemaakt en heb je de beschikking over helpteksten, instructie video's en, in overleg, trainingen. Daarnaast helpen we je op weg door veel informatie al voor je over te zetten van je Dinz omgeving naar je ZilliZ omgeving. 

Op welke termijn kan ik overstappen naar ZilliZ
Je kunt direct naar verkoop@zilliz.nl mailen voor meer informatie, of een demo inplannen. Je zou dan binnen enkele weken aan de slag kunnen gaan in ZilliZ. 

Op welke termijn zal Dinz Web stoppen? 
Dinz Web zal in de tweede helft van 2023 eindigen.  

Moet ik over naar ZilliZ of is een ander pakket ook mogelijk? 
Je bent natuurlijk vrij om te kiezen welk pakket je gebruikt voor je zorgadministratie. Door naar ZilliZ over te stappen kunnen we veel van je gegevens overzetten. Dit zal bij een overstap naar een andere aanbieder niet mogelijk zijn. 

Krijg ik bij ZilliZ ook support zoals bij Dinz? 
Het supportteam van ZilliZ staat tijdens kantoortijden voor je klaar om je telefonisch of per mail te begeleiden bij het gebruik van ons ECD.  Bij klantonderzoeken scoren we hoog op onze support.