Ga naar content
Terug

Vooruit met technologie in de thuiszorg

In de laatste ALV is besloten, dat wij dit jaar drie soorten thuiszorgtechnologie implementeren voor onze coöperatie- leden. Naast een praktisch en overzichtelijk elektronisch cliëntdossier krijgen zij drie nuttige opties in hun gereedschapskist, die zij kunnen toepassen bij hun cliënten in de wijk. Op deze wijze willen wij elkaar en de leden individueel helpen om in te spelen op de stijgende zorgvraag in de toekomst en hun cliënten de ruimte geven om een maximale regie over hun eigen leven te houden.
Een van de eerste producten die we gaan implementeren is de Medicatie Controle App van Boomerweb/Enovation.
Deze app helpt zorgprofessionals met het regelen en waarborgen van alles rondom medicatieveiligheid. Op het eigen telefoon kan e medicatielijst van eigen cliënten ingezien worden, toegediende medicatie worden afgetekend en, waar nodig, een dubbele controle voor risicovolle medicatie aangevraagd.
Via de app kan ook contact opgenomen worden met de apotheek van cliënten, bijvoorbeeld om een vraag te stellen, iets door te geven of om een bestelling te doen.
Binnenkort gaan onze eerste leden al aan de slag met deze mooie applicatie.
Het bestuur en onze kantoormedewerkers zijn op dit moment hard bezig om de laatste touwtjes nog aan elkaar te knopen om ook op dit vlak verder te professionaliseren en te laten zien, dat wij als zzp’ers minstens gelijkwaardige wijkzorg kunnen leveren vergeleken met grote zorgorganisaties, maar dan zo dat de cliënt écht centraal staat.

Wil jij ook gebruik maken van thuiszorgtechnologie voor jouw cliënten?

Meer nieuws

Wij zijn verhuisd...

Wij hebben nieuwe kantoorruimte gevonden, die goed aansluit bij onze behoeften van nu en onze doelen voor straks.

Je kunt ons nu vinden op de Zomerdijk 9E in 7942 JR Meppel.

Er is er een jarig...

Hét platform voor de zelfstandige ondernemer in Den Haag bestaat inmiddels als 20 jaar. Sinds het bestaan van De ZorgProfessional werken wij graag met PZO samen.