Ga naar content
Terug

Bereikbaarheid kantoor tijdens feestdagen

Zoals je weet zijn onze medewerkers op kantoor op doordeweekse dagen zowel telefonisch als via email goed bereikbaar. In april en mei zijn er echte ook een aantal feestdagen, wanneer ons kantoor  telefonisch niet  bereikbaar zal zijn. Het gaat dan om:

- Hemelvaart (18-05)
- 2e Pinksterdag (29-05)

Heb je een vraag, dan kun je die uiteraard ten alle tijde via email of ons contactformulier stellen. Je bericht wordt dan op de eerstvolgende werkdag gelezen en uiteraard zo snel mogelijk beantwoord. 

 


Meer nieuws

Ja, een klacht!

Onze klachtenfunctionaris geeft een korte indruk wat een klacht voor jou als zorgverlener kan betekenen en hoe je zo'n situatie toch kunt gebruiken om te groeien en beter te worden.

Intercollegiale toetsing voor en door onze leden

De Zorgprofessional is deze week gestart met het faciliteren van intercollegiale toetsing. Zo vergroten wij de kwaliteit van de indicaties die de bij ons aangesloten wijkverpleegkundigen stellen.

De ZZP'er (slecht) in het nieuws

De laatste weken in aanloop naar Prinsjesdag, waren ZZP'ers (in de zorg) wederom mikpunt van veel negatieve berichtgeving. Wij vinden dit negatieve imago voor onze beroepsgroep niet alleen onterecht, maar ook uiterst onwenselijk.