Ga naar content
Terug

Gratis trainingen en webinars

Wist je dat je als coöperatie- lid van De ZorgProfessional ook automatisch lid bent van hét Platvorm [voor] Zelfstandig Ondernemers (PZO)? En wist jij al dat je dan ook gratis allerlei nuttige workshops en trainingen mag volgen?

Ik heb onlangs zo’n training bijgewoond.
Begin van dit jaar merkte ik dat ik door veel drukte uit de afgelopen maanden en oplopende spanningen in de komende maanden vast begon te lopen. Daarom heb ik mij aangemeld voor de trainingsdag “Van vastzitten naar loslaten”.
Margot Rijswijk van Reflect heeft ons in deze dag meegenomen in het loslaten van allerlei belemmerende factoren en patronen op basis van de Sedona- methode. Het leek eerst te makkelijk om echt waar te zijn, maar uiteindelijk werkte het toch echt wel.
Door wat ik op deze dag geleerd heb, is het mij gelukt om enkele blokkades los te laten en zo de ruimte te krijgen om echt aan de slag te gaan en te doen wat nodig is.
Maar PZO heeft nog veel meer voor jou in petto. Zoals bijvoorbeeld op de training "Werken aan je bedrijf op 14 april a.s.. Maar ook gewoon de dagelijkse hulplijn voor allerlei ondernemersvragen.

Wil je ook gratis deelnemen aan een workshop of training? Wordt dan coöperatie- lid en maak gebruik van de vele voordelen.

Meer nieuws

De ZZP'er (slecht) in het nieuws

De laatste weken in aanloop naar Prinsjesdag, waren ZZP'ers (in de zorg) wederom mikpunt van veel negatieve berichtgeving. Wij vinden dit negatieve imago voor onze beroepsgroep niet alleen onterecht, maar ook uiterst onwenselijk.

Het SER-advies en de politiek over jouw onderneming….

De Sociaal Economische Raad heeft enkele maanden gestudeerd op het “Rapport Borstlap” over modernisering van de arbeidsmarkt en komt nu met aanbevelingen voor nieuw kabinetsbeleid. Wat is het resultaat en wat betekent dit voor jouw zorg-onderneming?

Wij zijn verhuisd...

Wij hebben nieuwe kantoorruimte gevonden, die goed aansluit bij onze behoeften van nu en onze doelen voor straks.

Je kunt ons nu vinden op de Zomerdijk 9E in 7942 JR Meppel.