Ga naar content
Terug

Gratis trainingen en webinars

Wist je dat je als coöperatie- lid van De ZorgProfessional ook automatisch lid bent van hét Platvorm [voor] Zelfstandig Ondernemers (PZO)? En wist jij al dat je dan ook gratis allerlei nuttige workshops en trainingen mag volgen?

Ik heb onlangs zo’n training bijgewoond.
Begin van dit jaar merkte ik dat ik door veel drukte uit de afgelopen maanden en oplopende spanningen in de komende maanden vast begon te lopen. Daarom heb ik mij aangemeld voor de trainingsdag “Van vastzitten naar loslaten”.
Margot Rijswijk van Reflect heeft ons in deze dag meegenomen in het loslaten van allerlei belemmerende factoren en patronen op basis van de Sedona- methode. Het leek eerst te makkelijk om echt waar te zijn, maar uiteindelijk werkte het toch echt wel.
Door wat ik op deze dag geleerd heb, is het mij gelukt om enkele blokkades los te laten en zo de ruimte te krijgen om echt aan de slag te gaan en te doen wat nodig is.
Maar PZO heeft nog veel meer voor jou in petto. Zoals bijvoorbeeld op de training "Werken aan je bedrijf op 14 april a.s.. Maar ook gewoon de dagelijkse hulplijn voor allerlei ondernemersvragen.

Wil je ook gratis deelnemen aan een workshop of training? Wordt dan coöperatie- lid en maak gebruik van de vele voordelen.

Meer nieuws

Intercollegiale toetsing voor en door onze leden

De Zorgprofessional is deze week gestart met het faciliteren van intercollegiale toetsing. Zo vergroten wij de kwaliteit van de indicaties die de bij ons aangesloten wijkverpleegkundigen stellen.

Haagse verhalen

Haagse verhalen…

Al lang werken wij als DZP samen met andere organisaties als het gaat om belangenbehartiging voor ZZP’ers.
Op 5-7 was de officiële kick-off van het nieuwe “Netwerk Zelfstandig Ondernemers” en wij als DZP waren er uiteraard ook bij.