Ga naar content
Terug

De ZZP'er (slecht) in het nieuws

De laatste weken in aanloop naar Prinsjesdag, waren ZZP'ers (in de zorg) wederom mikpunt van veel negatieve berichtgeving. Zo werden er tal van onjuiste beweringen geuit of zorgverzekeraars willen minder zzp'ers in de zorg of er worden "dure zelfstandigen" ingehuurd...

Wij vinden dit negatieve imago voor onze beroepsgroep niet alleen onterecht, maar ook uiterst onwenselijk. Het staat een noodzakelijk debat in de weg over hoe wij in Nederland de toekomstige zorgvraag willen oplossen.
Er zijn tal van zelfstandigen die hun werk uiterst serieus nemen. Zij voldoen aan alle kwaliteitseisen vanuit de zorgsector en handelen vanuit hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. ZZP'ers zijn niet het probleem, maar juist (een deel van) de oplossingen.
Samen met onze partners bij PZO in Den Haag maken wij onze bevindingen kenbaar bij de betreffende beleidsmakers.

Meer nieuws

Vooruit met technologie in de thuiszorg

Nog dit jaar krijgen onze leden 3 nuttige opties bij hun gereedschap, om toe te passen bij cliënten in de wijk. Zo helpen wij elkaar en ieder lid om in te spelen op de stijgende zorgvraag en cliënten om maximale regie over hun eigen leven te houden.

Bereikbaarheid kantoor tijdens feestdagen

Zoals je weet zijn onze medewerkers op kantoor op doordeweekse dagen zowel telefonisch als via email goed bereikbaar. In mei zijn er echter ook een aantal feestdagen, wanneer ons kantoor telefonisch niet bereikbaar zal zijn.

Wij zijn verhuisd...

Wij hebben nieuwe kantoorruimte gevonden, die goed aansluit bij onze behoeften van nu en onze doelen voor straks.

Je kunt ons nu vinden op de Zomerdijk 9E in 7942 JR Meppel.