De Zorgprofessional
voor elkaar

Hoe vindt u de juiste zorgverlener?

Als coöperatie leveren wij geen zorg. Wij faciliteren de zorgprofessionals met deskundigheid om voor u als zorgvrager optimale zorg te kunnen bieden. Daarom een paar tips hoe u een zorgverlener kunt vinden die aan alle criteria voldoet.

Vindt een zorgverlener bij u in  de buurt

Klik door naar onze landkaart en maak kennis met de zorgverlener bij u in de buurt. Vraag altijd eerst een kennismakingsgesprek aan, vraag naar de juiste bevoegdheden en hoe zij uw zorgvraag het beste kunnen beantwoorden.

Wat is "Kwaliteit van zorg?"

Onze zorgprofessionals voldoen aan de hoogste criteria van kwaliteit: zowel actueel bijgeschoold in hun beroepskwaliteit als in hun ondernemerschap. Zij tonen dit aan in hun portfolio. Zij zijn allen aangesloten bij een goede klachtenregeling en streven naar de hoogste klanttevredenheid. Maatwerk is geen uitzondering, het is de standaard!

Natura, PGB of Particulier?

De zorg is te complex geworden om in een paar regels te beschrijven. Onze zorgverleners kunnen u, in een vrijblijvend gesprek, hier uitgebreid over informeren.
Ook of uw zorgvraag valt onder de WMO, de ZVW of de LZW, kortom: laat u informeren over de beste route om zorg op maat mogelijk te maken.

WAT ALS U EEN KLACHT HEEFT?

De Zorgprofessional besteedt veel aandacht aan kwaliteit van zorg en het bijhouden van bevoegdheid en bekwaamheid van alle aangesloten zorgverleners. Soms kan er aanleiding zijn voor een klacht. Het is dan belangrijk dat u snel de klachtenfunctionaris kunt bereiken en dat u direct geinformeerd wordt over de wijze waarop wij uw klacht kunnen behandelen. Dat is altijd vertrouwelijk en onafhankelijk.
U kunt telefonisch contact opnemen met het secretariaat, en kunt u direct een vertrouwelijk bericht zenden naar de klachtenfunctionaris via dit formulier.

Vind een zorgprofessional bij u in de buurt