De Zorgprofessional
voor elkaar

Zorginkoop 2018: houd je vast!

Wist jij dat zorgverzekeraars langzaam het net sluiten rondom elke vorm van ZZP-zorgverlening? Wist jij dat je in 2018 nwaarschijnlijk geen ongecontrracteerde zorg kunt leveren? Lees het laatste nieuwsartikel hierover>

De Nieuwe ZZP-zorgverlener volgens de WKKGZ

De doelstelling van onze branchevereniging voor zorgprofessionals is een professionele standaard te ontwikkelen en die ook te faciliteren. Na de transitie van de zorgwetten is nu de zorgprofessional zelf het onderwerp van verbetering.

Wettelijk verplicht en bij ons goed geregeld:
> Voordelige Klachtenregeling nieuwe stijl (door VWS erkend!)
> MIC (incident) – meldingen

Daarnaast van groot belang voor onze sector:
> actieve lobby en belangenbehartiging
> up-to-date informatie voor jouw bedrijfsvoering
Maar er is meer wat de WKKGZ voorschrijft.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en sluit je aan bij je collega’s zodat wij een krachtige organisatie worden van zelfstandige zorgprofessionals! Zonder jouw deelname blijven wij achter de feiten aanlopen. Get organised!

Verbeter je ondernemerschap!

Zelfstandige zorgprofessionals staan bekend om hun passie voor goede zorg met de hoogste cliënt tevredenheid! Maar als ondernemer hebben ze het vaak moeilijk en krijgen ze weinig grip op wet- en regelgeving of andere knelpunten in de sector. Daarom ontwikkelde De Zorgprofessional een maatwerk Opleiding Zorg-Ondernemerschap.
Lees meer>

 

STA OP ZZP'er in de zorg

Het is onze missie om namens ALLE zelfstandige zorgondernemers de belangen te behartigen en te bouwen aan een professionele zelfstandige zorgmarkt.
Het is daarom van groot belang dat we met jou kunnen communiceren en dat we ook namens jou communiceren! Dat hoeft niets te kosten, waar vind je dat vandaag?

Wij vragen je daarom je contactgegevens bekend te maken, en indien mogelijk ook van al je collega's. Dat kan op dit contactformulier>>   DOEN!

Oproep aan coöperaties

Zorgverzekeraars eisen collectieve aanbesteding, dus doen velen dat in de vorm van ZZP-coöperatie. Toch is dit niet de juiste oplossing. Wij voorzien grote problemen met de belastingdienst. Wat te doen?
Stap 1: meld je aan als je lid bent van een ZZP-coöperatie en laten we samen zoeken naar een oplossing. IK BEN BENIEUWD>>

Lid worden is belangrijk!

De Zorgprofessional is een vereniging van professionals in de zorg die samen werken aan een volledig, kwalitatief, verantwoord en deskundig ondernemerschap. Dit is collectief ondernemerschap met veel voordelen. Wij kennen een basislidmaatschap en een full-servicelidmaatschap. Aan jou de keus!

Onze High Five:

  • Beroepskwaliteit: aantoonbaar de beste kwalificaties in de zorg 
  • Informatievoorziening: hoe vind je in het mediawoud jouw richting?
  • Belangenbehartiging: wie komt er anders op voor jouw belang?
  • Services: alle documenten en dossiers die wij samen nodig hebben.
  • Ondernemerschap: hoe versterk je dat? 

Alles op orde....?

Wij kennen twee soorten lidmaatschap:

De COMMUNITY is het basis-lidmaatschap met de wettelijk verplichte Klachtenregeling en MIC-meldingen. Bovendien is de community van groot belang voor een sterke en deskundige lobby en belangenbehartiging.

De COÖPERATIE is de ondernemersvereniging waarin een paar honderd zelfstandige zorgverleners samen bouwen aan deskundigheid en faciliteiten. Wat je samen doet is niet alleen voordeliger, het verhoogt onze kwaliteit als zorgverlener en ondernemer.

Tel uit je winst!

Als je denkt in kosten dan beperk je jezelf. Als je denkt in opbrengsten dan worden wij er allen beter van!

Zorgen wij ook voor werk en cliënten?

Ja en Neen.... Neen, wij zijn geen zorginstelling en hebben geen cliënten. Maar ja: want wij versterken jouw ondernemerschap:
- hulp bij het vormen van een collectief voor contractering
- lobby bij gemeenten (WMO), overheid, zorgverzekeraars (ZVW/WLZ) voor betere contracten
- versterking van jouw ondernemerschap
- betere samenwerking met intermediairs

TIP: VERGELIJK JE LIDMAATSCHAPPEN

Veel ZZP'ers melden ons: "maar wij zijn al lid van...."
Ons advies: vergelijk je lidmaatschappen, niet alleen qua prijs maar ook wat je er voor krijgt. Wees kritisch en zorg dat je maximaal geïnformeerd bent. Laat ook jouw stem meetellen in de wereld van de zorgmarkt!