Ga naar content
Terug

Gratis webinar door Karel Hoenderdos

Als voorzitter van De ZorgProfessional ervaar ik dagelijks de complexiteit van onze leden om zorg te verlenen volgens de beste kwaliteit standaarden en tegelijkertijd goed ondernemer zijn. Ik ervaar dat ‘ondernemerschap’ een missing link is in alle opleidingen en bijscholingen, en dus ook in de praktijk.

Samen met Willeke Verwoerd werken wij al een aantal jaren aan de versterking van de factor ‘ondernemerschap’ voor zelfstandige zorgverleners. Ongetwijfeld ken je de matrix van “onbewust onbekwaam” naar “bewust bekwaam”. Wij stellen nog dagelijks vast dat de meeste zelfstandigen in het kwadrant “onbewust onbekwaam” werkzaam zijn. En dat is begrijpelijk. Je hoeft je daarvoor niet te schamen, want je krijgt meestal niet de informatie die nodig is om je bedrijfsvoering actueel te houden.

Maar je kunt er wel wat aan doen. En daarvoor hebben we onze activiteiten ook een plan hoger gebracht: met een nieuwe website, online leermodules en goede begeleiding kun je nu jouw facto ondernemerschap versterken. We doen dit voor een belangrijk deel uit ons ideaal, het is geen winstgevende activiteit. Omdat onze passie voor goede zorg door zelfstandige onze missie is.
Vandaar ook van tijd tot een gratis webinar, rondom actuele thema’s.
En dit is ons eerste thema: afwegingen en ontwikkelingen met betrekking tot ongecontracteerd en gecontracteerd zorg verlenen. Er valt iets te kiezen!

 

WEBINAR
De (on)mogelijkheden van (on)gecontracteerde zorg

Ik behandelen hierbij drie thema’s:
1.           Ontwikkelingen m.b.t. ongecontracteerde zorg
2.           Deelnemen aan gecontracteerde zorg
3.           Hoe verder als zelfstandig ondernemer

Datum en tijd:   donderdagavond 18 februari – van 19:00 uur – 20.30 uur
Uitvoering:         via Zoom

 

Meld je hier aan...

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox met link naar de zoom-bijeenkomst.Dus investeer deze tijd in je groei als ondernemer en jouw succes in de toekomst en meld je aan. Ik zie erna uit je te zien op donderdag 18 februari.


Meer nieuws

Het SER-advies en de politiek over jouw onderneming….

De Sociaal Economische Raad heeft enkele maanden gestudeerd op het “Rapport Borstlap” over modernisering van de arbeidsmarkt en komt nu met aanbevelingen voor nieuw kabinetsbeleid. Wat is het resultaat en wat betekent dit voor jouw zorg-onderneming?

Intercollegiale toetsing voor en door onze leden

De Zorgprofessional is deze week gestart met het faciliteren van intercollegiale toetsing. Zo vergroten wij de kwaliteit van de indicaties die de bij ons aangesloten wijkverpleegkundigen stellen.