Ga naar content
Terug

Dag van de zorg

Gefeliciteerd collega - met de Dag van de Zorg.
Bedankt voor je inzet.

Onze beste wensen aan alle zorgverleners met de dag van de zorg. Het is goed om vandaag in het bijzonder erbij stil te staan dat wij samen het verschil maken op een belangrijk vlak van onze samenleving - de gezondheidszorg.

Om daar ook praktisch gestalte aan te geven, staan wij vandaag ook weer op de Florence NIghtingale Fair in Venendaal. 
Hier komen we een flink aantal collega- zorgverleners die vragen hebben over het werken als zelfstandige zorgaanbieder. Leuk dat we ook een aantal kunnen enthousiasmeren voor het verzorgen van hun eigen cliënten samen met hun collega's via contractering bij de zorgverzekeraars.

Ook hebben we een PubQuiz georganiseerd met wat leuke en pittige vragen met betrokking tot het zelfstandig werken in de zorg. Erg bedankt dat jullie hebben megedaan en nogmaals gefeliciteerd aan de winnaars. 

Denk jij er misschien ook over na om te starten als ZZP'er in de zorg? Of ben je al gestart, maar heb je nog wat wegwijs nodig? Kijk dan even naar ons gratis starterspakket.


Meer nieuws

Intercollegiale toetsing voor en door onze leden

De Zorgprofessional is deze week gestart met het faciliteren van intercollegiale toetsing. Zo vergroten wij de kwaliteit van de indicaties die de bij ons aangesloten wijkverpleegkundigen stellen.

Het SER-advies en de politiek over jouw onderneming….

De Sociaal Economische Raad heeft enkele maanden gestudeerd op het “Rapport Borstlap” over modernisering van de arbeidsmarkt en komt nu met aanbevelingen voor nieuw kabinetsbeleid. Wat is het resultaat en wat betekent dit voor jouw zorg-onderneming?