Ga naar content

Modelbrieven en documenten

Als zelfstandige ondernemer in de zorg wil je niet alleen je zorgverlening, maar ook je bedrijsvoering goed op orde hebben.
Met deze documenten kun je een aantal veelvoorkomende zaken snel en eenvoudig vastleggen. Zo heb je relevante informatie altijd in handbereik en dat scheelt je weer veel tijd die je aan goede zorg kunt besteden.

 

Voorbeelddocumenten voor jou als lid

Download hieronder per categorie een aantal voorbeelddocumenten die zelfstandige zorgprofessionals regelmatig nodig hebben. Voel je ook vrij om eigen logo toe te voegen. Zo maak je nog herkenbaarder dat deze documenten bij jouw onderneming horen.

Disclaimer

Deze dozumenten zijn samengesteld en opgemaakt door je collega- leden. Mocht je iets tegenkomen dat volgens jou niet klopt of dat beter kan: laat het ons vooral weten. Zo worden we allemaal beter.
Het gebruik van deze documenten is op eigen risico. DZP neemt geen enkele aansprakelijkheid.

Zorgverlening

Zorgdossier

Op basis van wet op de geneeskundige behandelovereenkomst is iedere zorgverlener verplicht voor iedere zorgvrager om een dossier bij te houden over de verleende zorg. Met ons papieren zorgdossier voldoe je eenvoudig aan deze verplichting.
Tip: Personaliseer de documenten door je eigen logo te gebruiken.

Wil je liever gebruik maken van een digitaal zorgdossier (ECD). Geen probleem. Ook daarmee helpen we jou verder.

Privacy

Alles voor de AVG

De Coöperatie

De kracht van samen

Om goed en krachtig samen te werken hebben we als coöperatie afspraken gemaakt met elkaar. Dit zorgt voor duidelijkheid en zo weet je wat je kunt verwachten.

In onderstaande documenten kun je lezen welke afspraken dat zijn en wat de recente ontwikkelingen zijn.