De Zorgprofessional
voor elkaar

Word lid van de Zorg-Community!

De Zorg-Community is in oktober 2015 opgericht om de belangen van alle zorg-ZZP'ers beter te behartigen. Het is de basis van onze brancheorganisatie, voor zelfstandige zorgverleners in de ZVW, WLZ en WMO. Deelnemen van ALLE ZZP'ers is de doelstelling, want het wordt hoog tijd dat onze professionele zorgverlening landelijk erkend wordt. 

Wat biedt de Zorg-Community?

Wij bieden je in de eerste plaats actuele informatie. Bovendien heb je toegang tot de daarbij behorende achtergronden en alle actualiteiten zodra deze zich aandienen.
Wij bieden je een netwerk waarbinnen onderlinge contacten en uitwisseling mogelijk is.
Wij bieden je regelmatig een bijeenkomst aan, een soort ZZP-café met actuele thema's.
Ook als je al andere lidmaatschappen hebt is het heel belangrijk omdat wij namens en met de hele ZZP-zorgsector onze krachten bundelen.

Klachtenregeling: een must!
De Wet Wkkgz stelt: elke ZZP-zorgverlener moet aangesloten zijn bij een VWS-erkende geschilleninstantie! En de client moet daarvan op de hoogte gesteld worden.
Sluit je aan bij de community voor deze dienstverlening en je ontvangt snel een aansluitbewijs bij onze geschilleninstantie.

Wat kost dat?

Per november 2018 is ons tarief velaagd! Voor slechts € 59,95 (incl.BTW) per 12 maanden ben je lid van de grootste zorgcommunity van Nederland! Aanmelden geeft je direct toegang tot het informatiedeel van onze website, je kunt direct gebruik maken van onze MIC- commissie en je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van alle branche-ontwikkelingen. NB: wij hanteren geen entreefee en geen bijdrage in de kosten van een klacht of geschil. 

Vandaag nog deelnemen? Dat kan!      Meld je aan!

Tip: bekijk hier de deelnemersvoorwaarden

VISIE EN ACHTERGROND

1e Er zijn veel beroepsverenigingen, ZZP-organisaties en andere organisaties die af en toe 'iets' doen voor ons als sector van zorg-zelfstandigen. Maar niet genoeg, niet adequaat en onvoldoende praktijkgericht. Dat betekent dat onze belangen als zorgondernemer niet optimaal worden behartigd. Wij hebben rechtstreekse contacten met het ministerie, zorgautoriteten, en andere stakeholders in het beleid en we acteren pro-actief.

2e De meeste zelfstandige zorgverleners worden onvoldoende geïnformeerd over actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Er ontstaat soms rumoer en chaos omdat er niet helder en niet eenduidig wordt gecommuniceerd. Als je op de hoogte wilt blijven willen wij dat kanaal voor je zijn!

3e Netwerken, collega's leren kennen, ervaringen uitwisselen, teams vormen, interessante bijeenkomsten bijwonen, kortom alles delen wat voor jouw beroep en je onderneming van belang is: dat willen we onderling stroomlijnen.

Twee opties

Je kunt lid worden van de Community. Voor 59,95 euro per jaar ben je altijd op de hoogte van actuele informatie. Je maakt deel uit van het netwerk zoals op deze pagina is beschreven.

Je kunt ook deelnemer worden in de coöperatieve onderneming. Je maakt dan gebruik van alle services en faciliteiten die we voor jouw zorg-onderneming hebben ontwikkeld. Je betaalt dan een jaarlijkse contributie van ca. € 360,--. De voordelen van dit lidmaatschap vind je hier:Alle voordelen

Welkom in de Community

Meld je direct aan en ga naar onze nieuwspagina's. Je wordt continu op de hoogte gehouden van actuele informatie.

Naar aanmelding