De Zorgprofessional
voor elkaar

Opleiding Ondernemerschap:
een unieke ervaring en groeispurt!

Voor ALLE zorgprofessionals in Nederland: de eerste maatwerkopleiding voor versterking van ondernemerschap in de zorg. Op verzoek van veel ZZP-ers in de zorg, maar ook op dringende aanbeveling van zorgverzekeraars, gemeenten en andere beleidsmakers in onze sector: "alsjeblieft doe iets aan meer ondernemerschap!" De beste professionals in zorgkwaliteit zullen zich ook op dit punt moeten profileren!
Hoe ontwikkel jij "onderscheidend vermogen" in een overvolle zorgmarkt?

VOOR WIE

De opleiding is gericht op zelfstandige zorgondernemers ongeacht je beroepsdicipline. Het is geen hulp-bij-startende ondernemers, maar ook pas gestarte ondernemers zijn welkom. Je hebt je beroepsdiploma's op orde, mogelijk met KIWA-keur of andere kwaliteitslabels. Je hoeft geen lid te zijn van De Zorgprofessional: we stellen onze ervaring en opleiding beschikbaar aan al onze collega's.

METHODIEK

Je bent al druk genoeg, dus we gaan slim met onze tijd om. De opleiding duurt 7 maanden. We gaan intensief met elkaar leren en communiceren. Door middel van 'blended learning' volg je de opleiding voor het grootste deel in je eigen tijd door middel van zelfstudie. Gedurende het jaar zijn er 6 themabijeenkomsten met een expert uit een van de vakgebieden. Vooraf ontvang je een syllabus, kun je vragen aan de expert stellen en ook achteraf kun je nog bijsturen en evalueren. Elk van de 6 thema's heeft een periode van 5-6 weken. In die tijd gaat het niet alleen om kennis, maar vooral om toepassing en implementatie van jouw verbeterpunten. Ook uniek: de mentor is tevens jouw persoonlijke coach gedurende de opleiding, maatwerk rondom jouw vragen is mogelijk!

DICHTBIJ

De vaste locatie van de bijeenkomsten is Vianen, lekker centraal in het land. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er extra locaties geselecteerd. 

2018: jouw jaar van transitie?

Dit wordt de vierde jaargang, en alle deelnemers uit voorgaande jaren hebben serieuze verterking in hun ondernemerschap ervaren. Quote: "het geeft mij vleugels met volop nieuwe kansen!"

NU JIJ! Vraag de informatie aan en geef je op, we starten eind oktober 2018. In de informatie staat alles over de inhoud, de investering die je doet (dat zal reuze meevallen!) en alles over de experts en de mentoren.

Meer info

 

Binnenkort: niewe website!

De Zorgprofessional is de eerste organisatie in ons land die het mogelijk wil maken dat jij als zelfstandig zorgverlener veilig, efficiënt en succesvol kunt werken. Dat willen we nog duidelijker communiceren.