De Zorgprofessional
voor elkaar

24 april: congres ZZP'er in de zorg (doe mee!)

5 april 2019 11:15:37

Het Nederlands Congresbureau heeft ons gevraagd mede-organisator te zijn bij een eerste editie van het congres "ZZP'er in de Zorg." het thema is: 

Routeplan naar succes als zelfstandig zorgverlener!


De Nederlandse zorg kampt al jaren met een enorm personeelstekort en de vraag naar gekwalificeerd zorgpersoneel wordt alleen maar groter. Branchevereniging ActiZ benadrukte in december nog dat de sleutel voor goede zorg draait om een personeelssamenstelling die is afgestemd op de behoeften van de bewonersgroep. Dit betekent niet alleen voldoende medewerkers, maar ook de juiste mix van competenties. Voor jou als ZZP’er in de zorg ligt daar dus een geweldige kans!
Wordt er als zorgprofessional al veel van je gevraagd? Als ZZP’er komt daar nog een heel pakket aan taken bij: je doet bijvoorbeeld je eigen boekhouding, regelt je eigen pensioen en verzekering, maar bovenal ben je ondernemer en moet je overal zo goed mogelijk voor de dag komen. Deze dag leer je hoe je alles zo efficiënt mogelijk kunt organiseren, zodat jij je volledig kan focussen op het leveren van de allerbeste zorg.
Tijdens dit congres krijg je alle tools aangereikt om succesvol te zijn als zelfstandig ondernemer in de zorg. Inspirerende sprekers bieden een frisse blik op de dagelijkse zorgpraktijk en hoe jij daarbinnen het verschil kan maken. In praktische workshops krijg je handvatten aangereikt die je helpen overzicht te bewaren en maak je kennis met veelvoorkomende vraagstukken uit de praktijk. Bovendien is er ruimte om kennis en praktische tips uit te wisselen met andere zelfstandige zorg ondernemers.
Na deze dag weet je precies hoe je het meeste kunt halen uit jouw ZZP onderneming en hoe jij als ZZP’er in de Zorg kunt zorgen dat je altijd goed voor de dag komt!

Thema’s:
Er zijn zowel plenaire sessies als kennis-workshops waar wij onze medewerking aan leveren maar ook andere experts.
– Positionering
– Ontwikkelingen & actualiteiten
– Ondernemerschap
– In gesprek met ervaringsdeskundigen

Kortingscode voor leden:
De deelnameprijs is € 129,-- (excl.BTW) maar jij als lid van De ZorgProferssional ontvangt een kortingscode bij aanmelding:  zorgprofessional20 - deze code geeft recht op 20 euro korting!
Aanmelden en info: bezoek de congreswebsite>