De Zorgprofessional
voor elkaar

De ZorgProfessional op de Florence Nightingale Fair 2019

28 februari 2019 12:43:00

Veel zorgprofessionals, leden en niet- leden, hebben onze mooie beursstand al op de Nursing eXperience 2018 in volle pracht gezien. Uiteraard is het ons streven om ook op andere evenementen zichtbaar te zijn en zo het positieve verhaal van de ZZP’er in de zorg naar de mensen toe te brengen. De volgende stap hiervoor is onze deelname aan de Florence Nightingale Fair op 10 mei 2019 in Veenendaal.

De Fair is een evenement voor en door zorgprofessionals. Tijdens de Fair draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de zorg voorbij. Daarnaast wordt de Florence Nightingale publieksprijs uitgereikt aan de zorgprofessional die afgelopen jaar iets bijzonders heeft bewerkstelligd. Bezoekers ervaren deze fair als een waar festival en krijgen de kans om diverse workshops en masterclasses te volgen en kunnen daarnaast genieten van muziek, theater en de lekkerste hapjes van diverse foodtrucks.

Tijdens de Fair dit event geeft onze directeur Wim van den Berg ook een workshop over het werken als Zelfstandige ZorgProfessional.

Bekijk vooral al ook onze promovideo waarin Wim van den Berg en coöperatie-lid Milanda Koopman meer vertellen over De ZorgProfessional als Coöperatieve belangenorganisatie.

 

Lees meer...