De Zorgprofessional
voor elkaar

Lid worden?

Per oktober 2015 is besloten dat onze organisatie zich gaat ontwikkelen als brancheorganisatie. Het belang van alle ZZP'ers in de zorg kan hierdoor beter worden behartigd. Daarom is aansluiten voor ELKE ZZP'er ook in zijn/haar eigen belang.
Op deze pagina leggen we uit hoe je kunt deelnemen en wat de voordelen zijn.

Er zijn twee opties: deelnemen in de Zorg-Community, laagdrempelig en voordelig, of  een full-service lidmaatschap in de coöperatie.

OPTIE 1: Deelnemen in de landelijke Zorg-Community

De snelle, eenvoudige en voordelige route is je aanmelden als deelnemer in de Community. Je bent altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in onze sector, je neemt gratis deel in de klachtenregeling en je hebt toegang tot bijeenkomsten. Je zult ontdekken dat wij echt het verschil maken en dat je de voordelen hiervan zult ervaren. Voor slechts € 59.95,- per jaar. En: Je krijgt NU direct toegang tot het informatiedeel van (de Community) in onze website. Meld je aan en ga direct door naar onze nieuwspagina's     Aanmelden Zorg-Community

Optie 2: Full-Serve Lidmaatschap

C.V. De Zorgprofessional is geen doorsnee vereniging. Het is een samenwerkingsverband van collega's en je wordt mede-eigenaar in de coöperatieve vereniging. We zijn dus samen ondernemers in de coöperatie. Dat vraagt meer dan een handtekening. Dat leggen we hier verder uit.

Toetreding: de criteria

Om lid te kunnen worden kijken we naar de kwaliteitscriteria die aan jou als zorgverlener worden gesteld. Ook kijken we naar de ondernemerscriteria. Het is een quick-scan naar jouw kwaliteitsniveau. Na je aanmelding ontvang je hierover gedetailleerde informatie.

Mede-eigenaar

Je wordt mede-eigenaar in de coöperatie, daarvoor ontvang je een ledencertificaat. Laten we zeggen: dat is het bewijs van je aandeel in de coöperatie. De waarde van dat aandeel is € 150,--, dat vraagt dus een eenmalige kapitaalstorting. (Een "deelneming" op jouw balans)

Omdat jij mede-eigenaar bent van alle producten, diensten en services hoef je hier meer voor te betalen: de contributie is voldoende om alle content te benutten. (zie hiernaast)

Contributie

Elk jaar wordt een begroting voorgelegd aan de ledenvergadering. Als deze akkoord is bepalen we daarmee dus ook de bijdrage die elk lid betaalt als contributie. Deze kan naar wens eenmalig per jaar of in termijnen van een kwartaal of per maand worden betaald.
Op dit moment is dat € 30,-- per maand. Dit is zo laag omdat de meeste werkzaamheden door de leden zelf worden gedaan. Jouw talent telt mee in de waarde die we toevoegen!

Beroepsgroepen

Op dit moment bieden we volledige ondernemersfaciliteiten voor de beroepsgroepen Verpleging, Verzorging en Begeleiding. Nieuwe beroepsgroepen zijn welkom, maar wel volgens dezelfde spelregels: aantoonbare kwaliteit, zelfwerkzaamheid voor het creëren van waarde en voordelen, met support van het bestuur en onze middelen.

Aanmelden

Na je aanmelding ontvang je een stevig informatiedossier met daarin alle details over lid worden en lid zijn van de coöperatie. Je bent welkom! Begin hier met je...aanmelding FULL SERVICE LID

Wat levert het op?

Goede vraag! Als 'Full Service' lid mag je direct gebruik maken van alle producten, diensten, dossiers en services die wij als netwerk- organisatie hebben ontwikkeld. Wij doen dat in co-creatie: ook jouw expertise kan een bijdrage zijn aan het voordeel voor alle leden!

Een korte samenvatting:

Borging van goede zorg
- zorgovereenkomst
- zorgdossier
- privacybeleid
- vervangingsplan-document
- in- en uitsluitingscriteria
- medicatieveiligheid (protocol)
- vrijheidsbep. maatregelen
- voorbehouden handelingen
- protocollen

Veiligheid en preventie
- huiselijk geweld en kindermish.
- MIC-meldingen
- aansluiting bij Prikpunt

Ondernemerschap
- aanvraag VOG
- leveringsvoorwaarden
- inkoopvoorwaarden
- flyers div. onderwerpen
- klachtenregeling
- belangenbehartiging
- promotie met je profielpagina

Ledendossiers
- statuten en HR
- actualiteiten en infodossiers

TEL UIT JE WINST!

Kies je voor de Zorg-Community?

Dan heb je in een paar seconden een email in huis met je inlog gegevens. Je kunt direct naar de nieuwspagina's en interessante ondernemersdossiers.

En: je wordt aangesloten bij onze collectieve klachtenregeling!