De Zorgprofessional
voor elkaar

Algemene Ledenvergadering met thema-ochtend!

Donderdag 13 juni is onze 1e jaarvergadering, waarbij de jaarcijfers, de begroting en alle actuele onderwerpen besproken worden. De agenda met bijlagen ontvang je binnenkort.
Het is in ieders belang, zowel persoonlijk als coöperatief, dat jij aanwezig bent. Er spelen veel actualiteiten die we met elkaar willen bespreken. Ook zijn er veel goede ontwikkelingen en plannen die we graag met jou als lid en mede- eigenaar willen delen.


De laatste tijd hebben we veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Je haalt het meest uit je lidmaatschap als je onderdeel bent van de coöperatie. De jaarvergaderingen zijn bij uitstek de gelegenheid om je netwerk uit te breiden. We nodigen deze groep dan ook extra hartelijk uit om de jaarvergadering op 23 april te bezoeken.
De Zorgprofessional zijn we met elkaar, het is dan ook goed om het beleid met elkaar vast te stellen.

THEMA: ZORG OOK GOED VOOR JEZELF!

Daarnaast is het een goede gewoonte om een thema-bijeenkomst in de ochtend te houden, zodat je maximaal profijt hebt van deze dag. En dat is gelukt!

We hebben een unieke mogelijkheid gekregen om helemaal op maat voor jou als zorgverlener twee workshops aan te bieden die gaan over “balans vinden en bewaren in de drukte van je zorgbedrijf”.
De eerste workshop komt voort uit jouw lidmaatschap bij PZO, de PZO-Academy.
Speciaal op onze ALV kun je deze waardevolle bijeenkomst kosteloos bijwonen, grijp je kans en meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.

WORKSHOP 1:  Meer regie op je agenda voor Zorgprofessionals (Riëtte Bol)

Herken je dat? Je werkt hard. En voor je gevoel wordt je geleefd door de waan van de dag. Wil je dit anders? Waardoor je meer tijd kunt besteden aan wat belangrijk is voor jou als Zorgprofessional; aandacht voor je cliënten, je kwaliteit van zorgverlening en je ontwikkeling als zorgprofessional? Het kan. In de training geef ik je handvatten en tips hoe je meer de regie houdt op je agenda door keuzes te maken in je tijdbesteding.

Inhoud van de training:
De training is opgebouwd uit de volgende 4 stappen:

  1. Inzicht in je prioriteiten
  2. Inzicht in je tijdbesteding
  3. Tijd voor je planning
  4. Tips om het vol te houden      

Je ontvangt een "Tijdvooruwbedrijf- notitieboekje" en een 4-stappenplan waarmee je tijdens de training actief aan het werk gaat.

De training wordt gegeven door Riëtte Bol (foto). Zij is de enthousiaste bedenker van www.tijdvooruwbedrijf.nl. Met haar praktische coaching & trainingen helpt ze dienstverlenende ondernemers aan meer ondernemersgeluk.
Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Kosten: GEEN!
De prijs van €69,-- per deelnemer nemen wij voor onze rekening.
Tel uit je winst! (ook in tijd!)

WORKSHOP 2: Balans in vrijheid (Berna Sillessen)

Berna Sillessen is niet alleen ons bevlogen bestuurslid en zorg-organisatie deskundige, zij is ook opgeleid en gecertificeerd coach in diverse disciplines. Kern van haar adviespraktijk: Leven en werken vanuit wie je werkelijk bent. Met liefde en in alle eerlijkheid kijken naar jezelf en de ander. En vooral vanuit gezonde communicatie leren hoe je problemen kunt oplossen. Een sessie die je laat zien hoe we het oordeel over onszelf en anderen kunnen loslaten en zo meer vrijheid in ons leven en werk kunnen ervaren. De sessie geeft je een inzicht in het ego van waar uit we handelen en de kracht van de taal die we hanteren.

Ook deze bieden wij je aan zonder kosten

AANMELDEN IS NOODZAKELIJK

Voor beide workshops is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. We kennen de plaatsen toe op volgorde van binnenkomst. In principe kies je voor 1 workshop, maar bij veel belangstelling passen we het tijdschema aan en kan er een wissel plaatsvinden, zodat we misschien ook beide workshops om-en-om kunnen geven.

>>Meld je hier aan<<

Programma 13 Juni

  • 10:00 Workshops
  • 12:00 Lunch
  • 14:00 ALV (Agenda)
  • 16:00 Borrel/ Netwerken

Bij veel belangstelling voor de workshops zullen we het programma nog aanpassen, zodat je beiden kunt volgen.

Locatie: 
Zalencentrum ’t Klooster
Klooster 1
4132 BM Vianen

>>Meld je hier aan<<

MELD JE AAN!

Voor beide workshops is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. We kennen de plaatsen toe op volgorde van binnenkomst. In principe kies je voor 1 workshop, maar bij veel belangstelling passen we het tijdschema aan en kan er een wissel plaatsvinden, zodat we misschien ook beide workshops om-en-om kunnen geven.

>>Meld je hier aan<<

KOM JE ALLEEN NAAR DE ALV
IN DE MIDDAG
Ook hiervoor willen we graag dat je je aanmeldt. De vergadering begint om 13:30 duurt tot ca. 16:00 uur, zodat je hopelijk een aantal files kunt vermijden.

>>Meld je hier aan<<