De Zorgprofessional
voor elkaar

ONDERNEMERSCHAP: URGENTIE NR 1!

De zelfstandige zorgondernemer blijkt een top-zorgverlener te zijn met de hoogste cliënt tevredenheid. Dat is een goed begin! Maar zijn we ons ook bewust dat ondernemerschap extra aandacht, inzicht en aanvullende kennis vereist? De meeste zelfstandige zorgondernemers zijn zich amper bewust van de turbulente ontwikkelingen die wij als ZZP'er moeten doormaken. Zij voelen zich overromepeld door "alweer nieuwe regelgeving" of erger: "Ik kom niet in aanmerking voor een contract"
Speciaal hiervoor is een Opleiding Ondernemerschap ontwikkeld. De deelnemers ervaren dat dit een krachtige en praktische ondersteuning is in hun ondernemerschap.
Of je nu net begonnen bent, of al jaren zorg levert: het is écht noodzakelijk!

Deze opleiding wordt in 2018 voor de vierde jaargang georganiseerd. In de STUDIEGIDS vind je alles over de inhoud, de locatie, de experts en het curriculum.
De opleiding begint eind oktober en is onderverdeeld in 6 Modules. Elke module duurt ca 5-6 weken. Je ontvangt per Module een reader, er is een expertmeeting en je wordt begeleid door een mentor, zowel individueel als tijdens de groepsbijeenkomsten.

Je kunt je belangstelling voor deze opleiding kenbaar maken per email en je ontvangt dan digitaal de studiegids. Wij starten in oktober!

De deelnemers uit voorgaande jaren zijn niet alleen enthousiast, hun stelling is dat elke zorgverlener deze ondernemersboost nodig heeft! Quote: "De opleiding geeft mij vleugels, ik kan mijzelf veel beter positioneren en heb "de zaak" echt op orde gekregen!"

IK HEB BELANGSTELLING

NIEUW: ben jij HKZ-proof in 2018?

Eind 2018 start een nieuw keurmerk voor zorgondernemers: HKZ-ZZP-keur. Onze Opleiding Zorg Ondernemerschap wordt zodanig ingericht dat je HKZ-proof kunt zijn. Kwestie van vooruit kijken, anticiperen en ondernemen!

Daphne Lie is als mentor ook onder de indruk!

Toespraak bij de certificering, mei 2017, door Daphne Lie, mentor Opleiding Ondernemerschap.

OPLEIDING IS GESTART

De opleiding zal 13 sept. 2018 opnieuw van start gaan. Informeer je tijdig.

Vraag de studiegids aan: opleiding@dezorgprofessional.nl
 

Wanneer ben je ondernemer?

Volgens de KvK zijn er maar 3 of 4 criteria. Volgens de belastingdienst zijn er 10. Maar voor zorgverleners zijn het er meer dan 20. Hoe krijg je dat op orde?

Naar ons idee moet je niet denken in voorwaarden en criteria, maar aan persoonlijke dynamiek, passie, deskundigheid, netwerken. Dan komen die criteria vanzelf op orde.

Zes Modules:

- Financiële adminsitratie
- Communicatie
- Juridische / fiscale zaken
- Marketing
- Persoonlijke effectiviteit
- Jouw ondernemersplan

Voor elke Module is een expert geselecteerd, waaronder:
Lex Tabak, Winny Christiaanse, Daphne Lie en Karel Hoenderdos.