De Zorgprofessional
voor elkaar

Check tijdig je lidmaatschappen

Zorgverleners hebben diverse lidmaatschappen bij allerlei dienstverleners. In verband met de opzegtermijn kan het nuttig zijn een zelfcheck te doen. Een paar tips:

V&VN
voor € 69,-- per jaar ben je lid, inclusief deelname in het Kwaliteitsregister. Geen van beide is verplicht, ook niet voor de herregistratie van je BIG.

V&VN Klachtenregeling: Deze is vervallen! Wie daar nog bij aangesloten is moet zich elders aanmelden, controleer dan welke organisatie de beste meerwaarde voor je heeft. Bij De Zorgprofessional kost het basislidmaatschap inclusief klachtenregeling € 75,- ex BTW.
Er zijn geen inschrijfkosten en je hebt geen 'eigen risico'.

KIWA-keur
Het Kiwa Keurmerk kost € 110,- per jaar, excl BTW. Sommige gemeenten en verzekeraars stellen dit als voorwaarde, maar verder heeft niemand hier echt voordeel bij.
Er wordt gewerkt aan een verbeterd ZZP-keurmerk wat eind 2017 operationeel moet zijn. Volg ons over deze ontwikkeling!

Belangenbehartiging
Helaas zijn nog veel te weinig ZZP’ers aangesloten bij een belangenorganisatie. Dit is een van de redenen waarom onze sector weinig invloed heeft op de regelgeving.
De Zorgprofessional heeft de missie op zich genomen dit voor de hele sector te coördineren. Wij werken daarbij nauw samen met koepelorganisaties zoals PZO-ZZP in Den Haag en soortgelijke partijen. Leden van de zorgprofessional zijn kosteloos en automatisch lid bij PZO-ZZP. Een krachtige lobby-organisatie met veel invloed.
Check je lidmaatschap, de prijs en de waarde die je er voor krijgt!
 

Tijdschriften
Er zijn veel tijdschriften die interessant zijn voor de beroepspraktijk, zoals:
Nursing, Bijzijn, TVV Tijdschrift voor verzorgenden, Skipr, enz. enz.
Het is zeker waardevol om per jaar te kijken welke informatie je nuttig vind.
Bijzijn geeft bijvoorbeeld goede on-line cursussen en bijscholingen.  

Anderen?
Heb jij interessante lidmaatschappen die je wilt aanbevelen? Wij horen het graag!

Wij kennen drie soorten lidmaatschap

1: supporter

Voor € 29,50 per kalenderjaar ben je lid van de meest actieve lobbyclub in de zorg en wordt je actief geïnformeerd over alle ontwikkelingen in onze sector.
Aanmelden kan hier:

2: Community-Lid

Voor € 75,00 per jaar ben je aangesloten bij de nieuwe WKKGZ-klachtenregeling. Uiteraard wordt je ook betrokken bij alle branchebelangen en je hebt toegang tot de bijeenkomsten.
Aanmelden kan hier:

3: Coöperatie-Lid

Je bent mede-eigenaar van onze coöperatieve ledenorganisatie, alle faciliteiten die wij samen ontwikkelen zijn gratis. Wij bouwen aan een full-service dienstverlening voor jouw onderneming. Tarief: € 24,95 / maand.
Aanmelden kan hier: